Piet Janssen Rolluiken

Snelle Service

Het kan voorkomen dat uw zonwering of rolluik niet naar behoren werkt wegens een storing.
In dit geval staan we voor u klaar en in geval van een spoedstoring staan wij dezelfde dag nog bij u aan de gevel. Natuurlijk voorkom je liever storingen en zit je niet te wachten op onverwachte uitgaven aan je schermen. Bij ons kun je ook kiezen voor een onderhoudscontract.
Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud beperk je kans op storingen.

Waarom rolluiken onderhouden?

Vrijwel de meeste storingen aan rolluiken ontstaan door te weinig onderhoud. Dit heeft veel invloed op uw bedrijfsproces. Zo kunt u uw winkel of bedrijfspand bijvoorbeeld niet openen of sluiten. Daarnaast bent u als ondernemer verplicht om uw rolluiken ten minste 1 keer per jaar te laten controleren. Laat uw rolluiken daarom regelmatig onderhouden en profiteer van:

  • Minder tot geen storingen
  • Onverstoorde bedrijfsprocessen
  • Besparing op reparatiekosten
  • Verzorgde uitstraling aan de buitenkant van uw pand
  • U voldoet aan Arbowet
https://pietjanssenrolluiken.nl/wp-content/uploads/2023/02/service-Piet-Janssen-Rolluiken-Beek1-copy-rolluiken-laten-aanpassen-stein-copy.png
https://pietjanssenrolluiken.nl/wp-content/uploads/2023/02/diensten-Piet-Janssen-Rolluiken-Beek-copy.png

Piet Janssen RolluikenAll-in onderhoudscontract

Uniek voor de zonweringbranche is het all-in onderhoudscontract van Piet Janssen Rolluiken. Voor een vast bedrag per jaar heb je geen omkijken meer naar het onderhoud aan je zonwering. Je weet bij voorbaat precies waar je aan toe bent en je komt niet voor onaangename verrassingen te staan.

We komen ieder jaar langs voor een onderhoudsbeurt, zodat de zonwering altijd in een goede werkende staat verkeert. Tijdens de duur van het contract ontvang je volledige garantie op de producten.

Een all-in onderhoudscontract kun je bij Piet Janssen Rolluiken afsluiten voor een periode van 5 of zelfs 10 jaar. Dit kan alleen op door ons zelf geleverde en gemonteerde producten en het contract dient binnen 2 jaar na montage afgesloten te worden.
Je betaald voor het contract een vast bedrag per jaar en ontvangt achteraf geen facturen voor eventuele tussentijdse reparaties, gebruikte materialen, etc.
Het enige waar je rekening mee moet houden is de zonwering conform onze bedienings- onderhouds- en reinigingsvoorschriften te gebruiken.

Piet Janssen Rolluiken

Eenmalige onderhoudsbeurt

Met een eenmalige onderhoudsbeurt van Piet Janssen Rolluiken maak je een einde aan achterstallig onderhoud. Hiermee brengen wij jouw zonwering of rolluiken weer in de juiste staat. Kleine ingrepen worden door onze monteurs direct uitgevoerd. Voor de grotere gebreken ontvang je een offerte. Op verzoek kun je ook een uitgebreide rapportage ontvangen met daarin de huidige staat van al je producten. Afhankelijk hiervan kunnen wij je vervolgens adviseren wat de beste stappen zijn die je kunt ondernemen.

Tijdens de eenmalige onderhoudsbeurt worden door Piet Janssen Rolluiken alle vaste -, scharnierende – en draaiende delen geïnspecteerd en waarnodig doorgesmeerd. Losgeraakte bouten, moeren en schroeven worden weer goed bevestigd. De bediening, lagering, doekbevestiging en confectie wordt gecontroleerd op juist functioneren.

Eventueel vuil in de zijgeleiding, het uitvalsprofiel en de achterrail van de armen wordt verwijderd. Indien nodig wordt de bediening opnieuw afgesteld, de onderbuis wordt geschrankt (rechtgezet) en kleine onderdelen zoals; bouten, moeren, schroeven, popnagels, kunststof onderbuisafdekplaatjes, doekblokkeringsblokjes, lagerblokplaatjes, nylon lagers en afsluitdopjes worden vervangen.

Het controleren van de elektrische installatie (zon- en windautomaat) behoort niet tot de standaard werkzaamheden tijdens een onderhoudsbeurt, dit is optioneel. Piet Janssen Rolluiken beschikt over eigen elektriciens die dit uit kunnen voeren.

https://pietjanssenrolluiken.nl/wp-content/uploads/2022/12/Piet-Janssen-Rolluiken-Beek2-copy-limburg.png

Piet Janssen RolluikenTopservice door heel Limburg

De klantverwachting overtreffen is één van onze kernwaarden. We willen onze klanten graag één stap voor zijn.

Hoe wij dat doen? Altijd binnen drie werkdagen ter plaatse, heldere communicatie en dat alles met ervaren collega’s.

Piet Janssen Rolluiken

KIEZEN VOOR SCREENS IS EEN PRIMA OPLOSSING MET EEN MODERNE EFFECTIEVE ZONWERING

Piet-Janssen-Rolluiken-Beek-limburg-rolluiken-screen_de beste in limburg

Rolluiken

We maken alles precies op maat

Piet-Janssen-Rolluiken-Beek-limburg-rolluiken-screen_de beste in limburg

Binnen of Buiten

Uw wensen worden tot de kleine details afgewerkt

Piet-Janssen-Rolluiken-Beek-limburg-rolluiken-screen_de beste in limburg

Rolpoorten of grote ramen

We kunnen alles op maat bouwen

Piet-Janssen-Rolluiken-Beek-limburg-rolluiken-screen_de beste in limburg

Afwerking

We werken alles af we ruimen op

Piet janssen RolluikenWat kunnen we voor u betekenen?

Piet Janssen Rolluiken heeft een uitgebreid assortiment buitenzonwering, zodat u altijd vindt wat u zoekt. We helpen u graag met het uitzoeken van de juiste zonwering voor uw woonsituatie. Daarnaast nemen onze specialisten graag het installeren van de zonwering voor u uit handen, zodat de zonwering altijd perfect voor u op maat wordt gemaakt.

Naast het uitgebreide assortiment kan Piet Janssen Rolluiken nog meer voor u betekenen in Limburg en daarbuiten. Wij hebben ook verschillende services, zoals het installeren van alarmsystemen, onderhoud van zonwering, het verlenen van garanties en het aanbieden van accessoires.

Op zoek naar zonwering op maat? Bij Piet Janssen Rolluiken leveren wij uitstekende kwaliteit zonwering met snelle en zorgvuldige service. Al onze producten worden door onze vakmensen voor u op maat gemaakt.

Piet Janssen RolluikenAlles voor het buitenleven

De zomer is de periode dat u 's avonds lekker buiten kunt zitten en dus is het belangrijk dat het buitenleven in uw tuin aangenaam is. In ons ruime assortiment 'buiten leven' is aan alles gedacht:
Praktische overkappingen
Inbraakwerende rolluiken
Alarmsystemen
Voor ieder weertype
Horren tegen insecten
Windschermen
Prijs-kwaliteitsverhouding
Geschikt voor elke woning
https://pietjanssenrolluiken.nl/wp-content/uploads/2023/02/Piet-Janssen-Rolluiken-Beek.png